Consulting

Oplossingen voor fitness en fysiotherapie

crosscorpo BV is een dochter onderneming van het in Hamburg (D) gevestigde crosscorpo GmbH en is de exclusieve distributeur voor Sensopro in de Benelux en Duitsland. Crosscorpo is al vele jaren met succes actief in de fitness- en gezondheidsmarkt. De klanten zijn vooral fitnessstudio's, fysiotherapeuten, sportverenigingen, PT´s en zorginstellingen. Naast de distributie van trainingsapparatuur heeft crosscorpo BV zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een consultant ter ondersteuning van fitnessstudios en fysiotherapiepraktijken, de uitbreiding en verdere conceptionele ontwikkeling van deze faciliteiten, evenals de uitbreiding van hun dienstenportfolio.

Sales consulting

Ons salesteam ondersteund u met onze jarenlange ervaring in de fitness- en gezondheitsmarkt. Door middel van onze eigen en door onze klanten verkregen trainingswetenschappelijke ervaringen stellen we u nieuwe en innovatieve wegen voor.

Samen met u ontwikkelen we de best passende structurele implementatie van uw nieuwe producten. Vanaf het eerste contact, het verkooptraject, het uitzoeken van de standplaats voor de nieuwe producten, tot en met de finanziering en de after sales service staat onze consultant u ter zijde.

Copyright 2020 crosscorpo GmbH
It will load necessary cookies, Youtube and Google Analytics. More details in our privacy policy and our imprint.